Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Membrii Consiliului Local Pecica în mandatul 2020-2024

În data de 26 octombrie 2020 s-a constituit noul Consiliului Local Pecica, în formula decisă de cetățeni, prin votul lor de la alegerile locale din 27 septembrie, componența fiind întregită în ședința următoare, prin depunerea jurământului de către toți membrii.

Conform legii, raportat la populație, Consiliul Local Pecica are un număr de 17 membri, care provin de pe listele a patru formațiuni politice.

 

Partidul Național Liberal (PNL) deține majoritatea, cu un număr de 10 consilieri locali.

Dr. Vasile Chifor (născut în anul 1961) este medic veterinar de circumscripție al satelor aparținătoare Turnu și Sederhat. Tatăl unui băiat, este monarhist convins, fiind președintele filialei locale a Mișcării pentru Regat și Coroană. A început cel de al patrulea mandat de consilier local, fiind ales președintele Comisiei de specialitate în domeniul învățământ, activități social-culturale, culte, sănătate și familie, muncă și protecție socială, protecția copilului, tineret și sport, agrement, apărarea ordinii și liniștii publice, a drepturilor cetățenilor, juridică, de disciplină.

Nicolae Demeter (n. 1966), de profesie mecanic, lucrează la o fabrică din Zona Industrială Arad-Vest ca și operator turnător metale neferoase. Este căsătorit și are o fată. Consilier din vara anului 2012, în mandatul 2020-2024 activează în Comisia de amenajare a teritoriului și  urbanism, gospodărie comunală, protecția mediului, turism și agricultură, administrarea domeniului public și privat, servicii și comerț.

Daniel Goldea (n. 1966) are studii în construcții, dar s-a specializat pe instalații tehnico-sanitare și gaze. Căsătorit, tatăl a 4 copii, este membru al Consiliului Local Pecica din februarie 2013, în prezent face parte din Comisia pentru programe de dezvoltare economico-socială, buget, finanțe și administrație publică locală.

Claudiu Iuga (n. 1967) a studiat Finanțe-Bănci și are un masterat în Buget Public. Antreprenor, administrator unic al firmei SC Claudatos SRL, este căsătorit și are o fată. Având în vedere experiența sa în domeniu, a fost ales secretarul Comisiei Comisia pentru programe de dezvoltare economico-socială, buget, finanțe și administrație publică locală. Este consilier local din marte 2017.

Marinela Danicsko (n. 1968) este oficiant urban la Poșta Română. A activat mai mulți ani la agenția din Turnu, în prezent lucrând la Oficiul Poștal al orașului Pecica. Căsătorită, aflată la al treilea mandat de consilier local, a fost aleasă secretar al Comisiei de specialitate în domeniul de învățământ, activități social-culturale, culte, sănătate și familie, muncă și protecție socială, protecția copilului, tineret și sport, agrement, apărarea ordinii și liniștii publice, a drepturilor cetățenilor, juridică, de disciplină.

Dorin Sabin Puta (n. 1955) a lucrat ca maistru mecanic, mecanic auto și șef coloană autotransport, în prezent fiind pensionar. Căsătorit, are două fete și face parte din Comisia pentru programe de dezvoltare economico-socială, buget, finanțe și administrație publică locală.

Traian Selegean (n. 1954) este tehnician și mecanic mașini de cusut, având o afacere de familie în domeniul textil. Este căsătorit, are un băiat și activează în Comisia pentru programe de dezvoltare economico-socială, buget, finanțe și administrație publică locală. A fost ales local în mandate trecute, revenind în CLP în noiembrie 2018.

Viceprimarul Miodrag Stanoiov (53) are studii economice, cu specializare în Economia Turismului și Serviciilor. Angajat la Orologeria Arad, unde a participat la Revoluția din 1989 din Arad, a administrat, timp de 16 ani, o afacere de familie în domeniul comerțului, este căsătorit, tatăl a doi băieți. Cu experiență bogată în administrația locală, a început cel de-al patrulea mandat de viceprimar al orașului Pecica.

A fost ales președintele Comisiei de amenajare a teritoriului și  urbanism, gospodărie comunală, protecția mediului, turism și agricultură, administrarea domeniului public și privat, servicii și comerț.

Attila Toth (n. 1988) are doctorat în agronomie, fiind inginer. Pe lângă afacerea de familie din domeniul agriculturii, este instructor de dresaj canin, deținând o școală și o pensiune canină la Turnu. Căsătorit, are o fetiță. Se află la primul mandat de consilier local, a fost ales secretarul Comisiei de amenajare a teritoriului și  urbanism, gospodărie comunală, protecția mediului, turism și agricultură, administrarea domeniului public și privat, servicii și comerț.

Alexandru Daniel Zaharia (n. 1992) este unul dintre cei mai tineri membri ai Consiliului Local Pecica, fiind la primul mandat. Profesor de matematică-informatică și absolvent de pedagogie muzicală și artă muzicală, este fondatorul și dirijorul Corului Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica. Este membru în Comisia de specialitate în domeniul învățământ, activități social-culturale, culte, sănătate și familie, muncă și protecție socială, protecția copilului, tineret și sport, agrement, apărarea ordinii și liniștii publice, a drepturilor cetățenilor, juridică, de disciplină.

 

Partidul Social Democrat (PSD) are un număr de trei reprezentanți în Consiliul Local Pecica.

Gheorghe Sabău (n. 1952) a fost, timp de mai multe mandate, consilier județean. Fost administrator la Cooperative de Consum Pecica, antreprenor, este căsătorit și are un fiu. Are studii juridice și este membru în Comisia pentru programe de dezvoltare economico-socială, buget, finanțe și administrație publică locală.

Ruxandra Alina Sfăt (n. 1981) este de profesie jurist, dar a lucrat mai mulți ani ca profesor suplinitor la unitățile de învățământ din oraș. Aflată la primul mandat de consilier local, face parte din Comisia de specialitate în domeniul învățământ, activități social-culturale, culte, sănătate și familie, muncă și protecție socială, protecția copilului, tineret și sport, agrement, apărarea ordinii și liniștii publice, a drepturilor cetățenilor, juridică, de disciplină.

Radu Cosmin Totoi (n. 1990), de profesie inginer, în prezent fiind administrator de baze de date la Compania de Apă Arad. Căsătorit, el face parte din Comisia de amenajare a teritoriului și  urbanism, gospodărie comunală, protecția mediului, turism și agricultură, administrarea domeniului public și privat, servicii și comerț.

 

Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) are doi consilieri locali.

Tóth Brigitta Anna (n. 1979) este profesor în învățământul preșcolar și activează la Grădinița cu Program Normal nr. 4, cu predare în limba maghiară. Implicată în activități civice, este președintele Organizației de Femei a UDMR Pecica. Căsătorită, mama unui băiat, activează în Comisia de specialitate în domeniul învățământ, activități social-culturale, culte, sănătate și familie, muncă și protecție socială, protecția copilului, tineret și sport, agrement, apărarea ordinii și liniștii publice, a drepturilor cetățenilor, juridică, de disciplină.

Zágoni Szabó Andrei (n. 1985) are masterat în Managementul Dezvoltării Rurale Durabile la USAMVB Timișoara și își pregătește doctoratul. Președintele Asociației Tinerilor Fermieri Maghiari din Pecica, este căsătorit și are o fetiță. Este membru în Comisia pentru programe de dezvoltare economico-socială, buget, finanțe și administrație publică locală.

 

Uniunea Salvați România (USR) este nou-intrată în Consiliul Local Pecica, cu doi membri.

Alexandru Chereș (n. 1975) este inginer și lucrează la o fabrică de componente auto din Zona Industrială Arad-Vest. Fondatorul organizației locale a USR este căsătorit și are doi băieți. Aflat la primul mandat, este membru în Comisia de amenajare a teritoriului și  urbanism, gospodărie comunală, protecția mediului, turism și agricultură, administrarea domeniului public și privat, servicii și comerț.

Andreea Roxana Ciuman-Urban (n. 1991) este unul dintre cei mai tineri aleși locali și se află la primul mandat de consilier. De meserie economistă, cu masterat în administrarea afacerilor, lucrează ca și contabilă. Este căsătorită și activează în Comisia pentru programe de dezvoltare economico-socială, buget, finanțe și administrație publică locală.

Link-uri rapide

Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide