Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea
În atenţia cetăţenilor oraşului Pecica

ANUNŢ

          În data de 10.02.2016, va avea loc Dezbaterea publică privind aprobarea Strategiei de dezvoltare a orașului Pecica pentru perioada 2014-2020, elaborată în cadrul proiectului „Dezvoltarea capacității de planificare strategică la nivelul autorităților administrației publice locale ale orașelor din România”, cod SMIS 27520. Proiectul a fost desfăşurat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în parteneriat cu Asociaţia Oraşelor din România şi Asociaţia Secretarilor de Oraşe din România şi a fost cofinanţat prin Fondul Social European, în cadrul Programului Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative.

Persoanele interesate să participe la această dezbatere publică sunt invitate la sediul Primăriei oraşului Pecica din Strada 2 nr. 150, în Sala mică de şedinţe, începând cu ora 09.00.

Primar,
ANTAL PETRU

MINUTA DEZBATERII PUBLICE A PROIECTULUI STRATEGIEI DE DEZVOLTARE A ORAȘULUI PECICA PENTRU PERIOADA 2014-2020 Nr. 3338 /10.02.2016

            La dezbaterea publică organizată la sediul U.A.T Oraș Pecica din Strada 2 nr. 150 în data de 10.02.2016 cu privire la proiectul Strategiei de dezvoltare a orașului Pecica pentru perioada 2014-2020 sunt prezenți din partea aparatului de specialitate al Primarului: viceprimarul orașului Pecica, doamna secretar Moț Adela, doamna Velici Monica – Administrator Public, doamna Bobeică Dorina – Șef Serviciu, Serviciul Financiar Contabil și Buget, doamna Molnar Erika – consilier Compartiment Management de Proiect și doamna Matei Ramona – consilier Compartimentul de Informații și Relații Publice.

Doamna Velici Monica, Administrator Public, face o expunere a proiectului Strategiei de dezvoltare a orașului Pecica pentru perioada 2014-2020 elaborată în cadrul proiectului „Dezvoltarea capacității de planificare strategică la nivelul autorităților administrației publice locale ale orașelor din România”, cod SMIS 27520. Proiectul a fost desfășurat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în parteneriat cu Asociația Orașelor din România și Asociația Secretarilor de Orașe din România și a fost cofinanțat prin Fondul Social European, în cadrul Programului Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative.

Din partea cetățenilor orașului Pecica nefiind prezentă nicio persoană, iar din partea celor prezenți nefiind întrebări cu privire la cele supuse spre dezbatere, şedinţa este declarată închisă.

Primar, Consilier,
Antal Petru
Matei Ramona

Vă invităm sa consultați strategia de dezvoltare a Orașului Pecica pentru perioada 2014-2020

Link-uri rapide

Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Trimite o sugestie

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide