Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Miodrag Stanoiov – Viceprimarul

Miodrag Stanoiov
Viceprimarul Orașului Pecica

„Fac mai multă administraţie decât politică, fiind mai tot timpul pe teren, în mijlocul oamenilor. Politica mea este rezolvarea problemelor locuitorilor oraşului Pecica! Deviza mea este: Pecica şi pecicanii înainte de toate”.

Biografie

Miodrag Stanoiov este născut la data de 8 iulie 1967 şi este căsătorit Luminiţa Stanoiov, avocat în Baroul Arad. 

Are doi băieţi: Marko, care lucrează ca şi economist la o firmă cu capital străin şi Deian, elev la Colegiul Naţional „Dimitrie Ţichindeal” din Arad.

A absolvit Liceul Industrial nr. 2, actualmente liceul „Iuliu Maniu” în anul 1985 şi Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Aurel Vlaicu în anul 2008. După absolvirea liceului şi satisfacerea stagiului militar a lucrat la Înteprinderea de Orologerie Industrială. 

În 21 decembrie 1989, împreună cu un grup de aproximativ 100 de muncitori a ieşit în stradă, reuşind să ridice muncitorii de la întreprinderile arădene împotriva regimului comunist.

În primele zile ale lui ianuarie 1990, împreună cu un grup de muncitori a înfiinţat primul sindicat liber din judeţul Arad, făcând parte din primul comitet sindical, fiind ales lider sindical al secţiei mecanico-energetic.

În anul 1993 a înfiinţat propria societate comercială, SC Danubius SRL, un vis pe care îl avea încă din copilărie, firma familiei sale fiind confiscată de către comunişti.

Nu a făcut parte din Partidul Comunist şi nici din vreun alt partid, în afară de Partidul Democrat (PD, devenit apoi PDL, iar în urma fuziunii, PNL) în rândurile căruia s-a înscris în 1998.

În anul 2004 a fost ales consilier local şi preşedintele comisiei Urbanism – Agricultură, iar începând din anul 2009 a fost ales viceprimar al oraşului Pecica, fiind reales în 2012, 2016 și 2020.

Face parte dintr-o veche familie pecicană şi se implică alături de echipa din care face parte în toate proiectele ce ţin de dezvoltarea oraşului.

CURRICULUM VITAE

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide