Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Înscrieri la facultate, la Pecica

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului Timișoara (USAMVBT)  vine în întâmpinarea tinerilor interesaţi de o carieră în aceste domenii şi a creat două puncte de informare şi de înscriere în judeţul Arad.

Unul dintre acestea se află în oraşul Pecica, la sediul Centrului Local al Agenţiei de Plăţi şi Intervenție în Agricultură (APIA), situat în curtea Primăria Oraşului Pecica.

Cei interesaţi pot afla detalii aici despre oferta de studii de licenţă şi de masterat, la forma de învăţământ cu frecvenţă sau cu frecvenţă redusă, la specializările Agricultură, Ingineria mediului, Biologie, Inginerie mecanică, Inginerie geodezică sau Inginerie şi management în agricultură şi dezvoltare rurală şi se pot înscrie fără a mai fi nevoiţi să se deplaseze la Timişoara.

Înscrierile au loc în perioada 8 – 25 iulie, de luni până vineri, între orele 9 – 15.

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide