Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Informare

Această informare este efectuată de ORAŞUL PECICA – Judeţul Arad, localitatea Pecica, str. 2, nr. 150, telefon/fax: 0257-468-323 / 0257-468-633, ce intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Mureş aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor „Extindere reţea apă Parc Pecica”, amplasat în oraşul Pecica.

Această investiție este nouă.

Se va realiza extinderea sistemului centralizat de distribuţie apă potabilă din oraşul Pecica pe strada 334/1.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului PRIMĂRIA ORAŞULUI PECICA după data de 17 ianuarie 2020.

Trimite o sugestie

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide