Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Informații despre evitarea contaminării cu noul coronavirus

Pentru buna informare a locuitorilor orașului Pecica și a satelor aparținătoare facem următoarele precizări:
– autoizolarea este o măsură de prevenție vitală pentru oprirea virusului, dar nu înseamnă că toți cei aflați în izolare la domiciliu sunt purtători de virus. Să nu ne panicăm dacă auzim asemenea cazuri, în Pecica și satele aparținătoare sunt doar câteva persoane și NU AVEM NICIO INFECTARE!
– Declarația pe propriare răspundere, în conformitate cu Ordonanța Militară nr. 2/21.03.2020 este obligatorie doar pentru deplasările pe timp de noapte (între orele 22:00 – 6:00) și poate fi descărcată de pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, de AICI.
– îndemnăm persoanele întoarce recent din străinătate, din țările aflate în așa-numita „zonă galbenă”, să respecte măsura autoizolării! Probabil că majoritatea lor nu sunt bolnavi, dar aceasta este singura modalitate de își proteja familiile, prietenii, vecinii de infectare.
– rugăm toți cetățenii, în special cei în vârstă și care suferă de boli cronice, SĂ RĂMÂNĂ ACASĂ și să se deplaseze doar pentru rezolvarea problemelor urgente, care nu suportă amânare!

SĂ RESPECTĂM MĂSURILE IMPUSE DE STAREA DE URGENȚĂ, SPRE BINELE TUTUROR!

Mai multe detalii despre măsurile impuse de starea de urgență și prevenirea răspândirii virusului COVID-19 găsiți pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Interne, AICI.

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide