Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Informări din partea Direcției de Asistență Socială

Se caută voluntari

Primăria Orașului Pecica roagă cetățenii să sprijine instituția pentru a identifica persoanele din orașul Pecica și din satele aparținătoare Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi care au peste 65 de ani, locuiesc singure sau nu au aparținători, pentru a îi putea ajuta în aprovizionarea de zi cu zi.
Sunt așteptațși toți cei care se oferă voluntari pentru a ajuta aceste persoane, asigurându-le împreună alimentele, apa și un cuvânt de încurajare în aceste vremuri grele.
În ambele cazuri vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0257-468.323, interior 36, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00, la Mihaela Dudaș Donică (coordonatorul SVSU Pecica) sau la Mirela Florica (asistent medical comunitar), precizând numele, numărul de telefon și adresa.

 Întrebări și răspunsuri ale problemelor părinților de copii și adulți cu dizabilități aflați în comunitate

COMUNICAT: Certificatele de încadrare în grad de handicap şi atestatele de asistent maternal îşi prelungesc valabilitatea dacă expiră în perioada stării de urgență. De astăzi, ca urmare a Decretului militar nr.3, se adaugă alte 90 de zile de prelungire!

*Pentru detalii, puteți contacta Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Arad la numerele de telefon: 0257.210.055, 0257.210.035, 0745-534.965, 0735-203.423.

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide