Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Sâmbătă se colectează deșeurile electrice și electronice

Primăria Orașului Pecica şi Asociația Română pentru Reciclare (RoRec) colectează deșeurile electrice şi electrocasnice (DEEE) de două ori pe an, dar pandemia de coronavirus nu a făcut posibilă acțiunea de primăvară.

Acum, odată cu relaxarea măsurilor de prevenție, aceasta poate avea loc, data stabilită fiind 20 iunie, sâmbătă.

Pecicanii pot duce pe aparatele vechi sau stricate pe platoul din fața sediului primăriei, între orele 8 – 15.

Cetățenii au și opțiunea de a „recicla cu un singur apel”, sunând în ziua colectării la una din următoarele numere de telefon: 0751.117.322. sau 0751.302.123, angajații primăriei urmând să preia deșeurile de la domiciliu.

Locuitorii satelor aparținătoare Turnu și Sederhat sunt rugați să sune pentru la aceleași numere pentru a participa la acțiunea de ecologizare.

Ca de fiecare dată, se va organiza și o tombolă cu premii (două blendere, două fiare de călcat și două mixere), care este programată pentru luni, 22 iunie, la ora 10, în fața sălii Forum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Trimite o sugestie

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide