Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Situația îmbolnăvirilor cu noul coronavirus

După aproape două luni fără coronavirus, la finalul lunii iulie au fost confirmate noi infecții în orașul Pecica.

Direcția de Sănătate Publică Arad a informat autoritățile locale despre trei bolnavi de coronavirus: toate sunt femei, cu vârsta de 48, 71 și 85 de ani.

La comunicarea datelor noi, o săptămână mai târziu (vineri, 7 august), au fost anunțate încă două cazuri: un bărbat de 52 de ani și un altul de 70 de ani.

„Creșterea numărului de cazuri arată că nu respectăm cu toții regulile de prevenție asa cum ar trebui. Vă îndemn să purtaţi mască ce acoperă nasul şi gura, atât în spaţiile închise, cât şi în locurile publice aglomerate (cum ar fi piaţa), în caz contrar vom înregistra noi cazuri și am putea ajunge pe lista orașelor unde se instituie carantina!” – a transmis primarul Petru Antal.

Ca măsură preventivă, începând de miercuri (12 august) s-a închis piața de vechituri, funcționând doar sectorul agro-alimentar.

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide