Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Praznicul de Pită Nouă 2020 , 21-23 August 2020

Pandemia de COVID-19 a anulat toate evenimentele de amploare din țară, pe termen nedeterminat. Pecicanii au văzut acest lucru cu ocazia Zilelor Orașului, care nu au putut fi organizate în acest an, în luna mai.

Autoritățile locale nu vor ca și sărbătoarea tradițională a pecicanilor să treacă nemarcată și au venit cu un program redus considerabil, mai mult simbolic, pentru Praznicul de Pită Nouă.

„Vrem să sărbătorim, chiar dacă în cadru mai restrâns, rodul hărniciei pecicanilor: pâinea cea nouă. Vom avea programe vineri, sâmbătă și duminică, cu un număr limitat de participanți” – a explicat primarul Petru Antal.

Primăria a primit aprobarea Direcției de Sănătate Publică a județului Arad, iar evenimentele în aer liber se vor desfășura cu limitarea participanților și cu respectarea strictă a măsurilor de prevenție împotriva răspândirii COVID-19.

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide