Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Impozitele și taxele locale, indexate cu valoarea inflației

Consiliul Local Pecica a aprobat, prin Hotărârea nr. 207 din 3 decembrie 2020, nivelurile impozitelor şi taxelor locale, taxelor speciale şi amenzilor care se stabilesc, se actualizează sau se ajustează, după caz, în limitele şi condiţiile titlului IX din Legea nr. 227/2015, privind Codul Fiscal.

La iniţiativa primarului Petru Antal şi în baza raportului de specialitate al şefului Serviciului Impozite şi Taxe Locale şi Executare Silită, majoritatea consilierilor a fost de acord cu indexarea minimă prevăzută de rata inflației, 3,8%.

Casieria Primăriei Oraşului Pecica va relua activitatea, cel mai probabil, în cea de a doua săptămână din 2021, la o dată anunțată în timp util.

Persoanele fizice și juridice din Pecica, Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi, precum și cei care dețin proprietăți pe raza localității pot achita restanțele rămase din anii trecuţi şi plăti taxele şi impozitele locale pe anul 2021 direct pe pagina de internet a orașului: wwww.pecica.ro, meniul Informații publice, submeniul Impozite și Taxe și executări silite, AICI.

La fel ca şi până acum, pecicanii şi locuitorii satelor aparţinătoare care achită întreaga sumă datorată statului până la data de 31 martie beneficiază de o reducere de 10%.

Programul cu publicul al Casieriei Primăriei Oraşului Pecica rămâne neschimbat: de luni până vineri între orele 08:00 – 16:30, iar în zilele de marţi între orele 8:00 – 18:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide