Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Se pot plăti impozitele și taxele locale: fizic sau online

Contribuabilii pot achita, începând din data de 6 ianuarie, impozitele şi taxele locale, taxele speciale şi amenzile, atât la casieria primăriei, cât și online.

La iniţiativa primarului Petru Antal şi în baza raportului de specialitate al şefului Serviciului Impozite şi Taxe Locale şi Executare Silită, majoritatea consilierilor a fost de acord cu indexarea minimă prevăzută de rata inflației, 3,8%.

Persoanele fizice și juridice din Pecica, Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi, precum și cei care dețin proprietăți pe raza localității pot achita restanțele rămase din anii trecuţi şi plăti taxele şi impozitele locale pe anul 2021 direct pe pagina de internet a orașului: wwww.pecica.ro, meniul Informații publice, submeniul Impozite și Taxe și executări silite, AICI.

La fel ca şi până acum, pecicanii şi locuitorii satelor aparţinătoare care achită întreaga sumă datorată statului până la data de 31 martie beneficiază de o reducere de 10%.

Programul cu publicul al Casieriei Primăriei Oraşului Pecica rămâne neschimbat: de luni până vineri între orele 08:00 – 16:30, iar în zilele de marţi între orele 8:00 – 18:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Trimite o sugestie

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide