Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Programul de golire al tomberoanelor galbene

Operatorul de salubrizare a comunicat programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru primul semestru al anului, pentru a reaminti cetățenilor data la care trebuie să scoată tomberonul galben.

Principiul rămâne neschimbat: o dată la două săptămâni, ceea ce înseamnă trei colectări în lunile care includ cinci săptămâni (adică martie, în satele aparținătoare și aprilie, la Pecica).

Zilele programate în prima parte a anului sunt: 5 și 19 MARTIE; 2, 16 și 30 APRILIE; 14 și 28 MAI; 11 și 25 IUNIE.

În satele aparținătoare Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi, deșeurile reciclabile de colectează, la fel ca până acum, în zilele de marți: 2, 16 și 30 MARTIE; 13 și 27 APRILIE; 11 și 25 MAI; 8 și 22 iunie.

Retim Ecologic Service SA reamintește că în tomberonul galben pot fi aruncate doare deșeurile care pot fi reciclate (ambalaje PET, cutii de lapte, iaurt, suc etc., doze de aluminiu, cartoane, ziare și reviste), nu și alte tipuri de obiecte sau deșeuri plastice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide