Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Măsuri de prevenţie neschimbate pe raza oraşului Pecica

Informăm toţi cetăţenii că în orașul Pecica se poate circula, la fel ca până acum, până la ora 22, fără restricții, incidența cazurilor de COVID-19 fiind sub 3 per mia de locuitori.

Conform deciziei Comitetului Național pentru Situații de Urgență, noile restricții impuse pentru combaterea pandemiei se aplică în localitățile cu rată de incidență între 4 și 7,5 la mie.

Astfel, în municipiul Arad, începând de duminică (28 martie), magazinele sunt închise de la ora 18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică și, în aceleași zile, nu se va mai putea circula de la ora 20:00 până la ora 5:00 decât cu motiv întemeiat, în baza declarației pe proprie răspundere sau a adeverinței de la angajator.

Vă rugăm să respectați, în continuare, regulile de prevenție: purtați mască ce acoperă gura și nasul, păstrați distanța fizică și spălați-vă mâinile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide