Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Măsuri împotriva răspândirii gripei aviare

Având in vedere adresa Prefecturii Judeţului Arad cu nr. 3753/08.05.2021, prin care Centrul Național de Combatere a Bolilor, în cadrul sedinţei extraordinare din 07.05.2021 adoptă prezenta decizie:

        În vederea prevenirii răspândirii virusului influenţei aviare la păsările domestice pe teritoriul naţional, începând cu data de 08.05.2021, se dispun următoarele măsuri:

  1. Suspendarea organizării şi desfăşurării comerţului ambulant cu păsări pentru o perioadă de 30 zile în toate localităţile pe teritoriul României.
  2. Suspendarea activităţilor cu păsări vii, pentru o perioadă de 30 de zile, pe întreg teritoriul României( de la puii de o zi până la păsări reformă).

Comercializarea va fi efectuată doar de către fermele comerciale autorizate, cu păsări a căror stare de sănătate este atestată.

   PRIMAR                                                                              ŞEF SERVICIU

PETRU ANTAL                                                       ing. TEODORA MLADIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide