Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Sondaj de opinie despre dezvoltarea oraşului

Primăria Orașului Pecica lucrează, în această perioadă, la elaborarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Locală pe perioada 2021-2027, motiv pentru care vrea să cunoască opiniile cetățenilor.

Pecica, tornenii, sederhătenii și bodroganii sunt rugați să acorde cinci minute din timpul lor, pentru a răspunde, în mod anonim, la mai multe întrebări legate de subiecte de gradul lor de confort şi de siguranţă, calitatea sistemului local medical şi de învățământ, serviciile sociale, viaţa culturală şi sportivă locală, precum şi modul de implicare al autorităților locale.

Cetăţenii sunt invitaţi să nominalizeze cele mai importante trei probleme ale orașului, dar şi tot atâtea aspective pozitive.

Administraţia locală vrea să afle ce investiţii infrastructurale îşi doresc locuitorii oraşului şi ai satelor aparţinătoare, rezultatele sondajului de opinie influențând elaborarea strategiei de dezvoltare pentru următorii ani.

Pentru o reprezentativitate cât mai bună, localnicii sunt invitaţi să completeze în număr cât mai mare, până în data de 16 iulie, formularul online care poate fi accesat aici:

https://www.surveymonkey.com/r/SIDUPecica2027

Să vă spuneţi, cu toţii, părerea despre Pecica, Turnu, Sederhat şi Bodrogu Vechi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide