Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Anunţ important pentru proprietarii de utilaje agricole şi mopede

Primăria Oraşului Pecica, prin Serviciul Poliţie Locală, vine în sprijinul proprietarilor de utilaje agricole (tractoare, remorci, combine etc.) sau de mopede din Pecica, Turnu, Sederhat şi Bodrogu Vechi, în vederea efectuării Inspecţiei Tehnice Periodice (ITP), Cărţii de Identitate a Vehiculului (CIV) sau a atestatului tehnic.

Deoarece un număr mare de proprietari care deţin astfel de utilaje nu sunt la zi cu aceste documente, se va organiza, în colaborare cu Registrul Auto Român (RAR), o acţiune de punere în legalitate în oraşul Pecica.

Toţi cei aflaţi în situaţia menţionată, sunt rugaţi să îl contacteze pentru detalii pe şeful Serviciului Poliţie Locală, Edward Simo, la numărul de telefon: 0746.429.657.

Acţiunea va fi organizată la o dată comunicată din timp, după înscrierea a cel puţin cinci proprietari de vehicule.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide