Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Mâine se colectează deșeurile electrice și electronice

Primăria Orașului Pecica şi SLC Sistem Național de Colectare Timiș invită locuitorii orașului și ai satelor aparținătoare la o nouă acțiune de reciclare de deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Pecicanii pot duce aparatele vechi sau stricate pe platoul din fața sediului Primăriei Orașului Pecica, sâmbătă, 2 octombrie, între orele 8 – 15.Cetățenii au și opțiunea de a „recicla cu un singur apel”, sunând, începând de astăzi și până sâmbătă dimineața, la una din următoarele numere de telefon: 0751.302.123 sau 0751.117.322, angajații primăriei urmând să preia deșeurile de la domiciliu.

Locuitorii satelor aparținătoare Turnu și Sederhat sunt rugați să sune la aceleași numere pentru a participa la reciclare.

Spre deosebire de acțiunile trecute, nu se va mai organiza tombolă cu premii, dar, pecicanii care aduc obiecte voluminoase, vor fi răsplătiți în mod direct.

Cetățenii care predau deșeuri electrice complete a căror greutate totalizează peste 35 de kilograme primesc un tichet cadou de 10 lei, iar cei care duc deșeuri electrice de mari dimensiuni (mașină de spălat, frigider, congelator etc. – de peste 45 de kilograme), vor primi două tichete cadou.

Holnap elektromos hulladékgyűjtés

Pécska Város Polgármesteri Hivatala és a SLC Sistem Național de Colectare Timiș elektromos és elektronikus hulladékok újrahasznosításra invitálja a város és a hozzá tartozó falvak lakosait.A pécskaiak a szombaton, október másodikán, 8 – 15 óra között adhajták le a régi vagy működésképtelen gépeket a városháza előtt.

Lehetőség van a „hívás általi újrahasznosításra” is, aki mától a gyűjtés reggeléig felhívája a 0751.302.123-as vagy a 0751.117.322-es telefonszámot, attól a polgármesteri hivatal alkalmazottai otthonról elviszik az elektromos hulladékot.

Tornya és Szederhát kérik, hogy szintén a két telefonszám egyikén jelentkezzenek.

A korábbi kiadásokkal ellentétben, a szervezők nem tartanak tombolahúzást, de megjutalmazzák a nagyobb háztartási gépeket újrahasznosító lakosokat.Azok, akik legalább 35 kilogramnyi elektromos hulladékot adnak le, egy 10 lejes utalványt kapnak, a nagyméretű háztartási gépek (mosógép, hűtőszekrény, fagyasztó stb. – aminek súlya meghaladja a 45 kilogrammot) után pedig két darab utalvány jár.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Trimite o sugestie

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide