Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

De astăzi se colectează crengile

Primăria Orașului Pecica vine și în această toamnă în sprijinul localnicilor care au toaletat arborii din gospodărie ori de pe stradă şi nu au ce face cu crengile.

Curățenia de toamnă în orașul Pecica și în satele aparținătoare va dura patru săptămâni, în perioada 1– 26 noiembrie 2021.

În această perioadă, angajații administrației locale ajung în fiecare zi de luni în zona 100 şi pe strada 2, marţi în zona 200 şi pe strada 1, miercuri în zona 300 şi zona 500, joi în zona 400 şi pe strada 3, iar vineri în satele aparținătoare Turnu şi Sederhat.

Rugăm cetățenii să scoată crengile doar în ziua în care vor fi colectate şi să se încadreze în limita de o lună, cât durează acțiunea, după care nu vor fi luate.Crengile nu trebuie legate, dar să fie adunate în grămadă.

Reamintim că deșeurile vegetale (frunze, flori etc.) nu se ridică de către angajații primăriei.Acestea trebuie puse în tomberonul maro, direct în pubelă și mărunțite (florile și deșeurile vegetale), fără saci sau alte ambalaje.

Mától gyűjtik az ágakat

Pécska Város Polgármesteri Hivatala idén ősszel is segíti azokat a lakosokat, akik megmetszik a fákat és nem tudnak mit kezdeni az ágakkal.

Az őszi takarítás Pécskán és a hozzá tartozó falvakban négy hétig tart, 2021. november elseje és 26. között.

Ezalatt az önkormányzat alkalmazottai eljutnak minden hétfőn a 100-as kerületbe és a 2-es utcára, keddenként a 200-as kerületbe és az 1-es utcára, szerdánként a 300-as és az 500-as kerületbe, csütörtökönként a 400-as kerületbe és a 3-as utcára, minden pénteken pedig Tornyára és Szederhátra.

Megkérünk mindenkit, hogy csak az adott napon tegye ki az ágakat és tartsa be az egy hónapos időszakot, mivel ezután nem viszik el azokat.A gallyakat nem kell összekötni, de legyenek rakásba téve.

Emlékeztjük a lakosságot, hogy a növényi hulladékot (leveleket, virágokat stb.) nem viszik el, ezeket egyenesen a barna kukába kell tenni, zsák, vagy egyéb csomagolás nélkül, a virágokat és egyéb növényi hulladékot lehetőleg összetörve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide