Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Ședință de informare cu privire la lucrări cadastrale

Vă informăm că în data de 16.12.2021 la orele 14:00 are loc la sediul Primăriei Orașului Pecica ședința de informare a cetățenilor cu privire la lucrările de înregistrare sistematică aferente contractului nr.89/42187/26.08.2021 a imobilelor din sectoarele cadastrale 21,22,23. În conformitate cu prevederile art.16 lit.b din Regulamentul privind realizarea, verificarea și recepția lucrărilor sistematice de cadastru și înscrierea din oficiu a imobilelor în cartea funciară aprobat prin Ordinul 1/2020 al A.N.C.P.I.

Întâlnirea de informare se face în prezența domnului primar al Orașului Pecica Antal Petru – în calitate de responsabil de contract și a domnului Zágorszki Tiberiu reprezentantul prestatorului S.C DATCAD SRL.    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide