Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Din 6 ianuarie se reia activitatea cu publicul și se pot plăti impozitele

Consiliul Local Pecica a stabilit nivelul impozitelor și taxelor locale pentru noul an: acestea vor fi indexate cu valoarea minimă prevăzută de lege, adică 2,6% (reprezentând ajustarea la rata inflație).

Serviciul Impozite şi Taxe Locale şi Executare Silită, respectiv casieria Primăriei Orașului Pecica reiau activitatea cu publicul încă din prima săptămână a anului, de joi, 6 ianuarie 2022.

Programul cu publicul al casieriei rămâne neschimbat: de luni până vineri între orele 08:00 – 16:30, iar în zilele de marți între orele 8:00 – 18:30.

Persoanele fizice și juridice din Pecica, Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi, precum și cei care dețin proprietăți pe raza localității pot achita restanțele rămase din anii trecuți, precum și taxele și impozitele locale pe anul 2022 și online, pe pagina de internet a orașului, la meniul E-Administrație.

Tot aici pot consulta valoarea impozitelor datorate accesând Platforma electronică de servicii a Orașului Pecica, CityOn, prin două modalități:

1. Înregistrându-se pe platformă, unde pot avea facilități multiple și detaliate.

2. Accesând secțiunea ,,Impozite, taxe, contracte”, apăsând ,,Accesează”.

La fel ca până acum, pecicanii și locuitorii satelor aparținătoare care achită întreaga sumă datorată statului până la data de 31 martie beneficiază de o reducere de 10%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide