Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Solidaritate cu familiile afectate de războiul din Ucraina

Primăria Orașului Pecica și Crucea Roșie Română, subfiliala Pecica, lansează o acțiune umanitară pentru refugiații din Ucraina.

Cetățenii care doresc să ajute familiile afectate de război pot aduce alimente neperisabile sau haine, la sediul primăriei, de unde vor fi trimise mai departe.

Se întocmește și o bază de date cu pecicanii și locuitorii satelor aparținătoare care doresc să ofere locuri de cazare pentru refugiați ucraineni, precum și cu persoanele care se oferă pentru transportul lor în caz de nevoie.

Toți cei care vor să ajute, sunt rugați să sune la numărul de telefon 0754.900.783, de luni până vineri, între orele 8 – 16.

Persoanele care preferă să contribuie financiar, pot dona în contul Crucii Roșii: RO76BRDE410SV07590484100 (în lei), mai multe detalii pe site-ul www.crucearosie.ro.

Szolidaritás az ukrajnai háború által értintett családokkal

Pécska Város Polgármesteri Hivatala és a Román Vöröskereszt pécskai szervezete humanitárius akciót szervez az Ukrajánból elmenekültek megsegítésére.

Azok a polgárok akik tartós élelmiszerekkel vagy ruhaneművel szeretnék támogatni a háború által érintett családokat, elhozhatják ezeket a városházára, ahonnan továbbküldik azokat.

Adatbázis is készül a menekülteknek szállást, vagy szükség esetén szállítást felajánló pécskaiakkal.

Mindazok akik segíteni szeretnének, hívják a 0754.900.783-as telefonszámot, hétfőtől péntekig, 8 – 16 óra között.

Akik pénzt küldenének, megtehetik a Vöröskereszt által nyitott bankszámlán keresztül: RO76BRDE410SV07590484100, lejben, részletek a www.crucearosie.ro weboldalon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide