Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Recenzare la punctul fix, sau la recenzori

Recensământul populaţiei şi locuinţelor a fost prelungit cu o săptămână, până în data de 31 iulie.

Cei care revin în ţară în această perioadă, precum şi toţi cetățenii care, din diferite motive, nu au efectuat autorecenzarea și nici nu au primit vizita recenzorului, sunt așteptați la punctul fix de recenzare.

Acesta funcționează la sediul Primăriei Orașului Pecica (în clădirea fostului Cazinou), zilnic, între orele 10 – 20, cei care se prezintă fiind ajutați de un recenzor să completeze chestionarul referitor la populație și locuințe.

Pentru a afla datele de contact ale recenzorului din zona în care locuiesc, cetăţenii pot suna la secretariatul Primăriei Oraşului Pecica, la numărul de telefon 0257-468.323, de luni până vineri, între orele 8 – 16.

Népszámlálás az összeíró ponton és a biztosoknál

A népszámlálást megszobbították egy héttel, július 31-ig.

Akik a napokban jönnek haza az országba, illetve azokat a polgárokat akik, különböző okokból kifolyólag, nem töltötték ki online a népszámlálási ívet és a számláló biztost sem fogadták eddig várják a helyi összeíró pontnál.

A pont a városháza keretében, az egykori kaszinó épületében működik, naponta 10 – 20 óra között és egy számlálóbiztos segít a lakosságra és a lakásokra vonatkozó kérdőív kitöltésében.

A környékükért felelős biztos adataiért a polgárok hívhatják a polgármesteri hivatal titkárságát, a 0257-468.323-as telefonszámon, naponta 8 – 16 óra között.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide