Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Casieria se deschide în 9 ianuarie

Primăria Orașului Pecica anunță toți contribuabilii că, având în vedere modificările legislative și de ordin tehnic, încasările de orice fel, atât în numerar, cardul bancar, cât și online (pe site sau în aplicație) se vor putea face începând din data de 9 ianuarie 2023.

Plata impozitelor și taxelor este preconizată să înceapă din aceeași dată, dar vom reveni cu informații. Vă mulțumim pentru înțelegere!

A pénztár január 9-én nyit


Pécska Város Polgármesteri Hivatala értesíti minden lakost, hogy a jogszabályi és technikai változásokra tekintettel, 2023. január 9-től nyílik lehetőség bármilyen készpénzes, bankkártyás és online (a honlapon vagy az alkalmázon keresztül) történő kifizetésre.
Az adók és illetékek befizetése várhatóan ugyanettől az időponttól kezdődik, de további információkkal jelentkezünk. Köszönjük a megértést!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide