Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

De luni se ridică crengile

Administrația locală pecicană demarează colectarea crengilor provenite din toaletarea arborilor și a pomilor.

Acțiunea începe luni, 13 martie, și durează patru săptămâni, până vineri, 7 aprilie.

Angajații administrației locale ajung în fiecare zi de luni în zona 100 și pe strada 2, marți în zona 200 și pe strada 1, miercuri în zona 300 și zona 500, joi în zona 400 și pe strada 3, iar vineri în satele aparținătoare Turnu și Sederhat.

Primăria Orașului Pecica reamintește cetățenilor că se ridică DOAR CRENGILE, nu și alte deșeuri vegetale, care se pun în tomberonul maro.

Hétfőtől elszállítják a gallyakat

A pécskai önkormányzat megkezdi a bokrok, fák nyírásából származő ágak begyűjtését.

Az akció hétfőn, március 13-án indul és négy hétig, április 7-ig, péntekig tart.

Az önkormányzat alkalmazottai hétfői napokon a 100-as utcákban és a 2-es utcában, kedden a 200-as utcákban és az 1-es utcában, szerdán 300-as és 500-as utcákban, csütörtökön a 400-as utcákban és a 3-as utcában, péntekenként Tornyán és Szederháton lesznek.

A polgármesteri hivatal emlékezteti a lakosságot, hogy KIZÁRÓLAG AZ ÁGAKAT fogják elszállítani, az egyéb növényi hulladékot a barna kukába kell tenni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide