Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Întâlnirea Fiilor Satului Bodrogu Vechi

Foștii locuitori ai satului Bodrogu Vechi, precum şi toți cei interesați de mica localitate aparținătoare orașului Pecica, se vor aduna pentru a șaptea oară, de Sfânta Maria, sărbătoarea de suflet a bodroganilor.

Întâlnirea Fiilor Satului se va desfășura marţi, 15 august, în ziua Adormirii Maicii Domnului, în organizarea Primăriei Orașului Pecica, a Consiliului Local Pecica și a Casei de Cultură „Doru Ioan Petescu”.

Programul va începe la ora 14.00, la Crucea Eroilor, cu parastasul de pomenire a eroilor căzuți în cele două războaie mondiale, urmată de deschiderea oficială a evenimentului, la ora 14:30.

La ora 15.00 va începe parada costumelor populare și spectacolul folcloric cu: Formația de jocuri populare a Căminului Cultural Băuțar de Caransebeș, Formația de jocuri Junii Gugulani de pe lângă Muzeul Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță Caransebeș, elevi ai Liceului Tehnologic Nicolae Stoica de Hațeg din Mehadia și Ansamblul Folcloric Păstrătorii Tradiției din Pecica.

Vor urca pe scenă și soliști vocali și instrumentiști: Florica Nicoli, Petru Panduru, Aiana și Rada Ianis și Maria Anesia Rusnac.

Pe durata manifestării, publicul va putea vizita standurile amenajate de următorii expozanți:

Bancu Aurel din Timișoara, Bălteanu Despina din Herculane, Bunicuțele din Uzdin, Valea Timocului și Cenaclul Lucian Emandi Pecica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide