Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

De astăzi se pot plăti impozitele

Serviciul Impozite şi Taxe Locale şi Executare Silită al Primăriei Orașului Pecica anunță contribuabilii că, începând din astăzi, a reluat activitatea cu publicul.

Conform Hotărârii Consiliului Local Pecica nr. 207/12.12.2023, nivelul impozitelor și taxelor locale rămâne neschimbat în anul 2024.

Excepție fac impozitele pentru autovehicule și terenurile intravilane agricole (grădini), care se indexează cu rata inflației (13,8%), potrivit Codului Fiscal.

Pecicanii și cei care dețin proprietăți pe raza orașului au trei variante de a achita dările: la casierie, în numerar, ori cu cardul, sau online, fără a fi nevoiți să se deplaseze.

Programul cu publicul al casieriei rămâne neschimbat: de luni până vineri între orele 8:00 – 16:30, iar în zilele de marți între orele 8:00 – 18:30.

Cei care aleg varianta online trebuie să acceseze meniul E-Administrație, unde au posibilitatea consultării cuantumului impozitelor datorate și pot face plata prin Platforma electronică de servicii a Orașului Pecica, CityOn, sau prin portalul Ghișeul.ro.

La fel ca până acum, pecicanii și locuitorii satelor aparținătoare care achită întreaga sumă datorată până la data de 31 martie, beneficiază de o reducere de 10%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide