Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Se colectează deșeurile electrice și electronice

Primăria Orașului Pecica şi Sistemul de Colectare SLC Timiș, împreună cu Müller-Guttenbrunn Group și Asociația Eco Positive, oferă locuitorilor orașului și ai satelor aparținătoare posibilitatea de a recicla deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) pe care le au în gospodărie.

Pecicanii pot duce aparatele casnice vechi sau stricate pe platoul din fața sediului Primăriei Orașului Pecica, sâmbătă, 6 aprilie, între orele 10 – 15.

Cetățenii au și opțiunea de a „recicla cu un singur apel”, sunând la una din următoarele numere de telefon: 0751.117.322 sau 0800.444.800, angajații primăriei urmând să preia deșeurile de la domiciliu.

Locuitorii satelor aparținătoare Turnu și Sederhat sunt rugați să sune la aceleași numere pentru a participa la reciclare.

Participanții la reciclare primesc câte un tichet la tombola cu premii (1 coasă electrică, 1 cap duș cu filtrare, 1 uscător de păr, 1 mixer cu bol, 1 x cafetieră), extragerea fiind sâmbătă, 6 aprilie, la ora 15, pe platoul din fața primăriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide