Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Se pot plăti impozitele şi taxele locale

Casieria Primăriei Orașului Pecica a fost renovată, sistemul informatic actualizat, și se pot face plăți în numerar sau cu cardul bancar.

Programul cu publicul este neschimbat: luni, miercuri, joi și vineri între orele 8 – 16:30, iar marți până la 18.

Plata online a impozitelor și a taxelor locale se poate face la orice oră, aici, pe site, la meniul E-administrație, prin aplicația Romania CityOn sau pe platforma http://www.ghiseul.ro/

Pe site-ul primăriei trebuie accesat meniul E-Administrație, submeniul Plăţi fără autentificare, se introduce Codul Numeric Personal al proprietarului pentru a vedea sumele de plată.

Sistemul afișează și valoarea bonificației de 10% care se acordă celor care achită întreaga valoare până la finalul lunii martie.

Având în vedere faptul că impozitele locale au fost indexate în ultimii ani doar cu rata inflației și datorită numărului mare de proiecte de dezvoltare, care se realizează în orașul Pecica şi în satele aparținătoare, Consiliul Local Pecica a aprobat mărirea unor categorii de impozite (mai ales cele pentru curți construcții și terenuri agricole) în limita prevăzută de Codul Fiscal.

Lehet fizetni a helyi adókat és illetékeket

Pécska Város Polgármesteri Hivatalának pénztárát felújították, az informatikai rendszert frissítették, így lehetségesek a kézpénzbeli és bankkártyával történő kifizetések.

Az ügyfélfogadás változatlan: hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken 8:00-16:30 között, kedden 18:00 óráig.

Az adók és a helyi adók online kifizetésére bármilyen órában lehetőség van itt, a város honlapján: https://www.pecica.ro/plati-online/ a Romania CityOn alkalmazáson keresztül vagy a http://www.ghiseul.ro/ platformon.

A városháza honlapján, az E-Administraţie menüben, a második almenünél, a tulajdonos személyi száma (CNP) alapján lehet megtekinteni a kifizetendő összeget.

A rendszer megjeleníti a 10%-os engedményt is, amelyet azok kapnak, akik március végéig kiegyenlítik a teljes összeget.

Tekintettel arra, hogy a helyi adókat az elmúlt években csak az infláció mértékével igazították ki és figyelembe véve a város és a hozzá tartozó falvakban folyamatban lévő számos fejlesztési pályázatot, a helyi tanács elfogadta egyes (főleg az udvarokra és mezőgazdasági terülektre vonatkozó) adók emelését, az adótörvény által előírt keretek között.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide