Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Audiențe la Avocatul Poporului

Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Timișoara organizează audiență la Arad pentru probleme privind încălcarea drepturilor cetățenilor de către autorități ale administrației publice locale.

Acesta se va organiza în data de 03.04.2023, între orele 10 – 14, la sediul Direcției de Venituri a Municipiului Arad, strada Mucius Scaevola nr. 9 -11.

Pentru operativitate se recomandă ca persoanele interesate să solicite telefonic o programare, iar în cadrul audienței să prezinte o cere în care să prezinte, pe scurt, problema cu care se confruntă și documente justificative.

Programările în audiență se pot face la numărul de telefon 0257-220.321 sau în format electronic, pe adresa de e-mail: avptimis@avp.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide