Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Ultima săptămână în care pubelele se împart zilnic

Retim Ecologic Service anunţă locuitorii oraşului că aceasta este ultima săptămână în care distribuirea pubelelor se face în fiecare zi, de luni până vineri între orele 10-18 şi sâmbătă între orele 8-16.

Începând de săptămâna viitoare angajaţii operatorului de salubritate se vor afla la Baza Sportivă din Pădurice (terenul multifuncţional de lângă dig) doar în zilele de sâmbătă, între orele 8-16.

Tot la punctul de distribuție se pot prezenta cei care nu au încheiat încă acest contract pentru a semna actul, după care pot ridica pubelele.

Totodată, firma de salubritate atrage atenţia tuturor cetăţenilor să NU folosească tomberoanele primite (cele galbene şi maro) pentru gunoiul menajer!

Noile tomberoane sunt destinate DOAR colectării selective a gunoiului, proces care va începe într-o dată care va fi comunicată în timp util.

Trimite o sugestie

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide