Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Modificări în programul de salubritate

Retim Ecologic Service SA a deschis din data de 23 aprilie punctul de distribuţie a pubelelor care vor fi folosite pentru colectarea selectivă a deşeurilor.

Punctul de distribuţie se află la Baza Sportivă din Pădurice (terenul multifuncţional de lângă dig), acolo unde sunt depozitate tomberoanele galbene şi maro destinate proprietarilor din oraşul Pecica, care locuiesc la casă.

Programul de lucru este de luni până vineri între 10 – 18, iar sâmbăta între orele 8 – 16.

Locuitorii satelor aparţinătoare pot veni în acelaşi interval, sau mai pot aştepta, urmând să fie anunţaţe în câteva săptămâni punctele locale de distribuție din Turnu și Sederhat.

Sunt așteptați doar proprietarii care au semnat contractul de furnizare cu Retim Ecologic Service SA.

Tot la punctul de distribuție se pot prezenta cei care nu au încheiat încă acest contract pentru a semna actul, după care pot ridica pubelele.

Începând din data de 24 aprilie firma timişoareană a preluat serviciul de salubritate în oraşul Pecica şi în satele aparţinătoare.

RETIM Ecologic Service SA colectează gunoiul rezidual (menajer) în satele Turnu, Sederhat și în Bodrogu Vechi miercuri, iar în oraşul Pecica în ziua de joi!

Toți proprietarii sunt rugați să scoată doar tomberoanele negre, pe care le posedă deja, într-una din aceste zile, sau chiar în ambele. Utilizarea tomberoanelor noi (galbene şi maro) este interzisă, acestea nefiind golite!

În ceea ce privește colectarea în mod selectiv a celorlalte tipuri de deșeuri (biodegradabile, metal și plastic, hârtie și carton, sticle și borcane), aceasta va fi demarată după împărțirea tomberoanelor aferente. Detaliile vor fi anunțate în timp util.

Trimite o sugestie

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide