Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Începe distribuirea pubelelor pentru pecicani

Primăria Oraşului Pecica şi operatorul de salubritate Retim Ecologic Service SA anunţă deschiderea unui punct de distribuţie a pubelelor care vor fi folosite pentru colectarea selectivă a deşeurilor.
Punctul de distribuţie se află la Baza Sportivă din Pădurice (terenul multifuncţional de lângă dig), acolo unde sunt depozitate tomberoanele galbene şi maro destinate proprietarilor din oraşul Pecica, care locuiesc la casă.
Programul de lucru este de luni până vineri între 10 – 18, iar sâmbăta între orele 8 – 16.
Locuitorii satelor aparţinătoare pot veni în acelaşi interval, sau mai pot aştepta, urmând să fie anunţaţe în câteva săptămâni punctele locale de distribuție din Turnu și Sederhat.
Sunt așteptați doar proprietarii care au semnat contractul de furnizare cu Retim Ecologic Service SA.
Tot la punctul de distribuție se pot prezenta cei care nu au încheiat încă acest contract pentru a semna actul, după care pot ridica pubelele.

Trimite o sugestie

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide