Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Informare despre situația locală COVID-19

Dragi pecicani, torneni, sederhăteni, bodrogani,

Situația la nivelul orașului Pecica este sub control: NU AVEM raportat niciun caz de infectare cu coronavirus, iar numărul persoanelor sosite din străinătate și aflate astăzi în autoizolare este 36 (mai mulți dintre ei fac parte din aceeași familie).
Cetățenii în cauză sunt verificați frecvent pentru a respecta măsura impusă de autorități și nu prezintă simptome, autoizolarea la domiciliu terminându-se după 14 zile.
Pe această cale vă îndemn la calm față de concetățenii noștri sosiți din străinătate: majoritatea lor s-au întors din cauza situației economice cauzate de epidemie, dar sunt oameni care au muncit din greu pentru familiile lor în țările în care au ales să plece.
Vă rog să nu vă lăsați speriați de știrile alarmiste despre românii întorși în țară, forțele de ordine sunt prezente în Pecica și în satele aparținătoare și păstrează liniștea și ordinea publică!
În ceea ce privește deplasările: vă rog să ieșiți din casă doar dacă este absolut necesar și să aveți la dvs. întotdeauna declarația pe proprie răspundere (tipărită sau scrisă de mână), completată cu atenție!
SĂ RESPECTĂM MĂSURILE IMPUSE DE STARE DE URGENȚĂ, SPRE BINELE TUTUROR!

 

Petru ANTAL,

Primarul Orașului Pecica

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide