Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Doi pecicani au fost confirmaţi cu infecţie COVID-19

Stimați cetățeni,

În orașul Pecica s-au confirmat două cazuri de infecție cu coronavirus: un bărbat în vârstă de 73 de ani și un altul de 48 de ani.

Vă îndemnăm la calm: amândoi sunt internați la spital, sunt în stare stabilă, iar autoritățile abilitate au luat toate măsurile necesare pentru a evita răspândirea virusului în rândul membrilor lor de familie.

Numărul persoanelor aflate în autoizolare este în scădere, în prezent fiind vorba de 30 de pecicani.

Cea mai sigură metodă de prevenție rămâne respectarea tuturor măsurilor impuse prin decretele militare: să iesiți din casă doar dacă este nevoie și să aveți mare atenție la măsurile de igienă.

În ceea ce privește deplasările, să aveți la dvs. întotdeauna adeverința de la angajator (în interes de serviciu) sau declarația pe proprie răspundere (tipărită sau scrisă de mână), completată cu atenție!

Chiar dacă duminică enoriașii sărbătoresc Floriile sau Paștele (în funcție de religie), de data aceasta vă rog să evitați vizitele în familie, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi.

SĂ RESPECTĂM MĂSURILE IMPUSE DE STARE DE URGENȚĂ, SPRE BINELE TUTUROR!

Mai multe detalii despre măsurile impuse de starea de urgență și prevenirea răspândirii virusului COVID-19 găsiți pe pagina de internet a Ministerului Afacerilor Interne, AICI.

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide