Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Informare despre situația locală COVID-19

Dragi pecicani, torneni, sederhăteni, bodrogani,

Vreau să vă țin la curent cu evoluția pandemiei de coronavirus la nivelul orașului Pecica:

* avem confirmate un număr total de patru (4) cazuri: un bărbat în vârstă de 73 de ani, un bărbat de 48 de ani, un bărbat de 60 de ani și o femeie de 61 de ani, ultimele două confirmate zilele trecute.

* Vreau să vă liniștesc: cu toții sunt internați la spital, în stare stabilă, iar membrii lor de familie sub supraveghere, așadar nu reprezintă niciun fel de pericol pentru vecinii lor și pentru comunitatea locală.

* Numărul persoanelor aflate în autoizolare este în continuă scădere, în prezent având doar câteva cazuri.

* Repet: cea mai sigură metodă de prevenție este respectarea tuturor măsurilor impuse prin ordonanțele militare!

* STAȚI ÎN CASĂ, iar în cazul deplasărilor absolut necesare să aveți la dvs. întotdeauna adeverința de la angajator (în interes de serviciu) sau declarația pe proprie răspundere (tipărită sau scrisă de mână), completată cu atenție!

* Chiar dacă este perioada sărbătorilor, vă atrag atenția să evitați deplasările la cimitir și la biserică, dar și vizitele în familie, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi.
SĂ RESPECTĂM MĂSURILE IMPUSE DE STARE DE URGENȚĂ, SPRE BINELE TUTUROR!

Petru ANTAL,

Primarul Orașului Pecica

Trimite o sugestie

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide