Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Modalitățile de depunere a cererii pentru ajutorul de deces pe perioada stării de urgență

Din data de 15 aprilie și pe perioada stării de urgențăactele necesare  pentru plata ajutorului de deces pentru pensionarul decedat sunt: sunt: cerere tip, copie act identitate solicitant, dovada suportării cheltuielilor de deces, copie cupon pensie sau decizie, nr. de telefon solicitant.

Actele necesare în cazul decesului asiguratului (salariatului): cererea persoanei care solicită acordarea ajutorului de decesmodel adeverință ajutor deces pentru asigurat, copie act identitate solicitant, dovada suportării cheltuielilor de deces, nr. de telefon solicitant.

În cazul decesului unui membru de familie al pensionarului sau asiguratului, actele necesare pentru acordarea ajutorului de deces sunt: cererea persoanei care solicită acordarea ajutorului de decesmodel adeverință ajutor deces pentru membru de familie (în cazul solicitării ajutorului de deces pentru membru de familie), declaratie (se completează numai în cazul solicitării ajutorului de deces pentru membru de familie), copie act identitate solicitant, dovada suportării cheltuielilor de deces, nr. de telefon solicitant.

Plata ajutoarelor de deces se va face prin mandat poştal sau în cont bancar.

Actele se vor trimite prin fax la nr. 0257 – 214 061, e-mail:  pensii.arad @ cnpp.ro, sau prin poștă, la adresa din Arad, Str. Voluntarilor, Nr. 2A, cod poștal 310157.

În cazul în care se doreşte plata ajutorului de deces prin bancă, cererea va fi însoțită de un extras de cont al solicitantului.

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide