Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

În atenția locuitorilor orașului și ai satelor aparținătoare

Vă aducem la cunoștință cifrele cu privire la îmbolnăvirile cu COVID-19 în orașul Pecica:
* avem confirmate un număr total de 27 de cazuri, dintre care 20 sunt la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoane adulte cu dizabilități.
* Vestea bună este că 4 din cei 7 pecicani depistați pozitiv au fost declarați vindecați și externați din spital!
* Cei 10 pacienți și cei 10 angajați infectați de la Centrul de Îngrijire și Asistență au fost transportați la spital, la Ineu sau Arad și se află sub tratament. Membrii de familie ai personalului depistat pozitiv sunt în autoizolare la domiciliu timp de 14 zile.
* VĂ RUGĂM SĂ STAȚI ÎN CASĂ, iar în cazul deplasărilor absolut necesare să aveți la dvs. întotdeauna adeverința de la angajator (în interes de serviciu) sau declarația pe proprie răspundere (tipărită sau scrisă de mână), completată cu atenție!
* Chiar dacă este perioada sărbătorilor, vă atragem atenția să evitați deplasările la cimitir și la biserică, dar și vizitele în familie, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi.
SĂ RESPECTĂM MĂSURILE IMPUSE DE STARE DE URGENȚĂ, SPRE BINELE TUTUROR!

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide