Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Sâmbătă se colectează deșeurile electrice și electronice

Revenind la calendarul obișnuit de colectare, Primăria Orașului Pecica şi Asociația Română pentru Reciclare (RoRec) anunță acțiunea de reciclare din această toamnă.

Deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), adică aparatele vechi sau stricate, sunt preluate sâmbătă, 19 septembrie, pe platoul din fața sediului primăriei, între orele 8 – 15.

Cetățenii au și opțiunea de a „recicla cu un singur apel”, sunând începând de joi și până în ziua colectării la una din următoarele numere de telefon: 0751.117.322. sau 0751.302.123, iar angajații primăriei vor prelua deșeurile electrice de la domiciliu.

Locuitorii satelor aparținătoare Turnu și Sederhat sunt rugați să sune pentru la aceleași numere pentru a participa la acțiunea de ecologizare.

Ca de fiecare dată, se va organiza și o tombolă cu premii (două blendere, două fiare de călcat și două mixere), care este programată pentru luni, 21 septembrie, la ora 10, în fața sălii Forum.

Trimite o sugestie

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide