Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Anunț distribuire măști de protecție pentru persoanele defavorizate

Primăria Oraşului Pecica a primit de la Ministerul Sănătăţii, prin Direcţia de Sănătate Publică Arad, în cursul zilei de luni, 21 septembrie, un număr de 44.450 de măşti de protecţie care vor fi distribuite de Primărie familiilor şi persoanelor defavorizate din oraşul Pecica, în conformitate cu prevederile O.U.G nr.78/2020. Distribuirea măştilor se va face prin Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Pecica, iar fiecare beneficiar va primi un număr de 50 de măşti de protecţie, aferente unei perioade de 2 luni.

Beneficiarii programului sunt persoanele defavorizate care, în decursul lunii

MAI 2020 s-au aflat într-una din următoarele situaţii:

  • Persoanele din familiile beneficiare de ajutor social, conf. Legii 416/2001, cu modificarile şi completările ulterioare;
  • Persoanele din familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, conf. Legii 277/2010, cu modificarile şi completările ulterioare;
  • Pensionarii sistemului public a caror pensie nu a depăşit lunar 704 lei inclusiv;
  • Persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri doar din prestaţiile sociale prevăzute de Legea 448/2006.

Modul de distribuire:

Distribuirea măştilor se va face  la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială, situat pe str. 2, nr. 171, de luni până joi, în intervalul orar 8-16.

Documente necesare:

Pentru a putea ridica măştile, beneficiarii vor prezenta următoarele documente:

-carte de identitate/buletin/carte de identitate provizorie

-certificat de naştere pentru copiii sub 14 ani, în original

-cupon de pensie

În cazul persoanelor nedeplasabile, măştile pot fi ridicate de către un însoţitor/reprezentant, îm baza actului de identitate în original, împreună cu adeverinţa medicală eliberată de medicul de familie cu menţiunea „nedeplasabil”.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0257/468323, interior 35.

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide