Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Sute de corpuri de iluminat noi au fost montate deja pe străzile din oraș

Lucrările din cadrul proiectului „Extindere şi eficientizare iluminat public în orașul Pecica şi satele aparținătoare” s-au intensificat începând din luna martie.

Firma executantă a proiectului „Extindere şi eficientizare iluminat public în orașul Pecica şi satele aparținătoare” avansează bine cu implementarea acestuia.

Până acum au fost schimbate aproape toate corpurile de iluminat din Bodrogu Vechi și din Sederhat au fost schimbate, iar la Turnu lucrarea este realizată în procent de 85%, a mai rămas o porțiune care necesită o intervenție mai complexă, din cauza apropierii de liniile de înaltă tensiune.

În Pecica se avansează bine, zilnic se montează circa 30 de corpuri de iluminat noi, cu tehnologie LED, mai eficiente şi mai economice, care asigură o lumină puternică și uniformă.

Până în prezent au fost puse în funcțiune peste de 400 de lămpi stradale noi, ceea ce reprezintă aproximativ 20% din totalul celor prevăzute în cadrul proiectului.

Rugăm cetățenii să fie înțelegători, proiectul fiind în beneficiul tuturor.

În cadrul proiectului sunt prevăzute 2080 de corpuri de iluminat noi, cu tehnologie LED, mai eficiente şi mai economice decât majoritatea celor existente în momentul de faţă.

Reţeaua de iluminat public va fi extinsă de la 70,14 la 74,24 de kilometri, ceea ce înseamnă montarea a peste 100 de stâlpi de iluminat noi.

Investiţia în valoare de 12,1 milioane lei vizează reducerea consumului anual de energie finală a iluminatului public din oraş cu peste 40% la finalul implementării proiectului (la 0,279 de GWh).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide