Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Sâmbătă se colectează deșeurile electrice

Primăria Orașului Pecica şi SLC Sistem Național de Colectare Timiș anunță prima acțiune de reciclare a deșeurilor electrice din acest an.

Deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), adică aparatele vechi sau stricate, sunt preluate sâmbătă, 20 martie, pe platoul din fața sediului primăriei, între orele 9 – 15.

Cetățenii au și opțiunea de a „recicla cu un singur apel”, sunând începând de astăzi și până în dimineața colectării, la una din următoarele numere de telefon: 0751.117.322. sau 0751.302.123, iar angajații primăriei vor prelua deșeurile electrice de la domiciliu.

Locuitorii satelor aparținătoare Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi sunt rugați să sune pentru la aceleași numere pentru a participa la acțiunea de ecologizare.

Ca de fiecare dată, se va organiza și o tombolă cu premii (două blendere, două fiare de călcat și două cafetiere), care este programată pentru marți, 23 martie, la ora 10, în fața sălii Forum.

Participanții la acțiunea de reciclare participă, automat, la tombolă, în baza talonul primit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Trimite o sugestie

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide