Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Se amână stropirea împotriva țânțarilor!

Deoarece de astăzi, de la ora 18:00 și până mâine, la ora 23:00, ne vom afla sub cod galben de vijelii și furtuni, s-a decis amânarea acțiunii de dezinsecție pentru ziua de LUNI, 12 iulie, la ora 20!

Stropirea împotriva țânțarilor se va efectua în acest an pe cale aeriană, în speranța unei eficiențe mai mari.

Chiar dacă stropirea din avion este mai costisitoare, s-a ales această variantă pentru a obține rezultate mai bune decât acțiunile din anii trecuți, efectuate de la sol, cu termonebulizatorul.

Cetățenii sunt rugați să închidă geamurile pe durata acțiunii, iar apicultorii să ia măsurile necesare.În caz de vreme nefavorabilă, acțiunea se amână la o dată anunțată din timp.

ELHALASZTJUK A SZÚNYOGÍRTÁST!

Mivel ma 18 órától holnap 23 óráig sárga szintű viharfigyelmeztetés van érvényben, a szúnyogírtás elhalasztása miatt döntüttünk HÉTFŐ este 20 órára!

A szúnyogírtásra idén légi úton kerül sor, nagyobb hatékonyság reményében.

Bár a légi írtás költségesebb, azért választottuk ezt, hogy felmérjük hatásosabb-e, mint az előző években bevetett földi szórás.

A lakosokat kérjük, hogy tarsák zárva az ablakokat, a méhészek pedig tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket.

Kedvezőtlen időjárás esetén a szúnyogírtás egy későbbi időpontra halasszuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Trimite o sugestie

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide