Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Cod portocaliu de caniculă pentru astăzi

Stimați cetățeni,

Conform avertizării transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, județul Arad se află, astăzi, sub cod portocaliu de caniculă.

Temperaturile maxime cuprinse între 37 – 39 grade Celsius vor crea disconfort termic accentuat, motiv pentru care vă rugăm să încercați să vă programați deplasările la orele dimineții sau seara, în special persoanele în vârstă și să evitați expunerea la soare și efortul fizic intens între orele 11 – 18.

Purtați haine lejere, beți zilnic 1,5 – 2 litri de lichide nu prea reci (apă, sucuri naturale, ceaiuri călduțe), consumați fructe și legume și evitați băuturile care conțin cafeină.

Mențineți legătura cu membrii de familie și vecinii în vârstă, cereți sfatul medicului de familie dacă e nevoie.

Au fost amenajate două puncte de distribuire apă potabilă, la magazinele Lidl și Profi, precum și un spațiu de adăpostire pe timp de caniculă, la remiza de pompieri (în clădirea de lângă Oficiul Poştal).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Trimite o sugestie

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide