Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Posibilitate de vaccinare la Sederhat şi Turnu

Pentru a le oferi posibilitatea locuitorilor satelor aparținătoare de a lua vaccinul împotriva COVID-19 în număr cât mai mare, angajații Centrului de Vaccinare Pecica le vin în sprijin.

Locuitorii satului Sederhat sunt așteptați în data de 21 iulie, miercuri, între orele 15 – 18, la grădiniţă.

Doamna doctor Lidia Hedeşan şi asistentele așteaptă sederhătenii cu vaccinul Pfizer BioNTech, rapelul fiind administrat peste 21 de zile, tot acolo.

Tornenii se vor putea vaccina la biroul local al Primăriei Oraşului Pecica luna viitoare, în data de 16 august, luni, între orele 16 – 19.

Acţiunea de vaccinare cu serul produs de Pfizer BioNTech va fi coordonată de dr. Marius Căpăţână.

În cazul în care nu pot ajunge la vaccinare, locuitorii satelor aparținătoare sunt invitați la Centrul de Vaccinare din Pecica, unde se pot prezenta personal, conform calendarului publicat, sau se pot programa, la numărul de telefon 0257-467.957.

Rata de vaccinare la nivelul oraşului Pecica este scăzută, de doar 19,16%, ceea ce poate o fi problemă în cazul unui nou val de îmbolnăviri, cetățenii find încurajați să se vaccineze.

Din acest motiv îi rugăm pe toţi cei care nu s-au imunizat încă, să o facă, pentru a se proteja pe ei şi pe cei dragi!

Programul Centrului de Vaccinare pentru această lună poate fi văzut aici: https://bit.ly/3i6NAEK

Oltási lehetőség Szederháton és Tornyán

Azért, hogy a hozzánk tartozó falvak lakosai is minél nagyobb számban felvegyék a koronavírus elleni oltást, a pécskai oltási központ munkatársai a segítsükre mennek.

Szederháton július 21-én, szerdán, 15 – 18 óra között, az óvodában várja dr. Lidia Hedeşan doktornő és csapata a helybelieket, az emlékeztető oltást pedig 21 napra rá adják be ugyanott.

A tornyaiakat a polgármesteri hivatal helyi irodájába várják, jövő hónapban, augusztus 16-án, hétfőn, 16 – 19 óra között, a Pfizer BioNTech gyártotta vaccikánval történő oltást dr. Căpăţână Marius felügyeli.

Amennyiben nem tudnak eljutni az oltásra, a hozzánk tartozó falvak lakosait várják a pécskai központban, naponta, a kiadott nyitvatartási rend szerint, vagy telefonos előjegyzés alapján, a 0257-467.957-es telefonszámon.

Pécskán az oltási arány arány alacsony: 19,16%, ami gondot okozthat egy esetleges újabb megbetegedési hullám esetén.

Ezért is kérünk mindenkit, aki nem kapta még meg az ellenszert, hogy oltassa be magát, a saját é szeretti védelmében!

A pécskai oltási központ július nyitvatartása megtekinthető itt: https://bit.ly/3i6NAEK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide