Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

A doua stropire împotriva țânțarilor

Anunțăm cetățenii că se repetă acțiunea de dezinsecție în oraș și în satele aparținătoare, cu accent pe zonele bogate în vegetație.

Stropirea se va realiza de la sol, astăzi, marți (27 iulie), începând cu ora 21, la Pecica și miercuri (28 iulie), de la aceeași oră, în satele aparținătoare Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi, cu câte doua mașini.

Termonebulizatorul transformă soluția împotriva țânțarilor într-o ceață caldă, care asigură o dispersie uniforma și eficientă, pentru combaterea insectelor.

Cetățenii sunt rugați să închidă geamurile pe durata acțiunii, iar apicultorii să ia măsurile necesare.

În caz de vreme nefavorabilă, acțiunea se amână la o dată anunțată din timp.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Második szúnyogírtás

Tájékoztatjuk a lakosokat, hogy megismételjük a szúnyogírtást a városban és a hozzánk tartozó falvakban, különös tekintettel a növényzetben gazdag környékekre.

A permetezés a földről történik, ma, kedden (július 27-én) este 21 órai kezdettel Pécskán és szerdan este (július 28-án), ugyanabban az órában, Tornyán, Szederháton és Óbodrogban, mindkét nap két-két autóval.

A használt berendezés a hatóanyagot meleg köddé alakítja át, amely egyenletes és hatékony szórást biztosít a rovarok ellen.

A lakosok tarsák zárva az ablakokat, a méhészek pedig tegyék meg a szükséges intézkedéseket.

Kedvezőtlen időjárás esetén a rovartalanításra egy későbbi, időben jelzett dátumon kerül sor.

Köszönjük a megértést!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide