Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Masca de protecția, obligatorie în spațiile aglomerate

Stimați cetățeni,

În baza Hotărârii nr. 141/15.09.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arad, începând cu data de 16.09.2021 este OBLIGATORIE purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice deschise de genul piețelor, târgurilor, bâlciurilor, talciocurilor, spațiilor comerciale, stațiilor pentru transportul în comun, precum și în alte zone cu potențial de aglomerare și unde nu se organizează controlul epidemiologic la accesul în perimetru.

De asemenea, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pe o rază de 100 de metri în jurul unităților de învățământ, pentru persoanele care staționează în acest perimetru!

În ultimele zile s-a constatat creșterea constantă a numărului de cazuri în orașul Pecica: în prezent sunt raportate 19 cazuri active (incidența de 1,33 per mia de locuitori), motiv pentru care vă rugăm să respectați măsurile de prevenție sanitară, iar cei care nu s-au vaccinat încă, să facă acest pas important pentru protejarea sănătății proprii și a celor din jur!

Tisztelt polgárok,

A Megyei Katasztrófavédelmi Bizottáság mai, 141/2021.09.15 számú határozata értelmében, 2021.09.16-ától kezdődően KÖTELEZŐ a védőmaszk viselése valamennyi piac, vásár, kereskedelmi helyiség, tömegközlekedési eszközö megállójának, illetve egyéb agglomerációs ponteciállal rendelkező zóna területén és ahol nem történik epidemiológiai vizsgálat a bejáratnál.

Emellett kötelező a védőmaszk viselése is a tanintézmények 100 méteres körzetében, az itt állók számára!

Az elmúlt napokban folyamatosan nőtt a megbetegedések száma Pécskán: ma 19 aktív esetet jelentettek (az előfordulási arány 1,33 ezer lakosonként), ezért kérünk mindenkit a megelőző intézkedések betartására, akik pedig nem vették fel az oltást, azok tegyék meg azt, a saját és a körülötték lévők egészsége érdekében!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide