Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Aplicație de mobil pentru plata impozitelor locale

Primăria Orașului Pecica se alătură puținelor administrații locale din țară, care oferă cetățenilor o aplicație mobilă ce facilitează schimbul de informații între instituție și cetățeni, atât în cazul persoanelor fizice, cât și în cel al persoanelor juridice.

Prin intermediul aplicației mobile Romania CityOn se oferă, în primul rând, posibilitatea de plată a impozitelor și taxelor locale.

Pe lângă aceasta, utilizatorii care accesează această aplicația de E-Administrație beneficiază de un acces deosebit de facil la informațiile care îi vizează direct, cum ar fi obligațiile privind impozitele si taxele, contractele și alte module care sunt în dezvoltare.

Aplicația poate fi descărcată atât din Google Play pentru dispozitivele ce au ca sistem de operare Android, cât și de pe App Store de către utilizatorii dispozitivelor Apple.

Aceasta poate fi găsită sub numele de Romania CityOn atât în App Store, cât și în Google Play.

CUM FUNȚIONEAZĂ?

Contul de utilizator se poate crea pe pagina de internet a Orașului Pecica, accesând meniul E-Administrație, apoi „Plăți cu autentificare” sau direct butonul „Plăți cu autentificare” de pe prima pagina, după care accesați „CLIC AICI ->>> Platforma electronică de servicii a Orașului Pecica, CityOn”.

Odată creat contul, în aplicația de mobil se selectează județul, UAT-ul (Unitatea Administrativ-Teritorială) de care aparține utilizatorul, iar autentificarea se face folosind adresa de email stabilită de utilizator.

Aplicația oferă posibilitatea de a păstra utilizatorul autentificat prin opțiunea de „Autentificare rapidă” care va permite utilizatorului autentificarea folosind senzorul biometric al telefonului (Amprenta / Recunoaștere facială ).

FACILITĂȚI EXTINSE PE PAGINA DE INTERNET

Bineînțeles, accesând pe pagina de internet www.pecica.ro aveți facilitățile extinse cum ar fi: detalii despre toate sumele de plată sau plăți efectuate, detalii despre bunurile impozabile, clădiri, terenuri, mijloace de transport și alte informații privind patrimoniul sau obligații privind utilizatorul înregistrat.

Acestea se găsesc în secțiunea dedicată de pe pagina de internet a Orașului Pecica, accesând meniul E-Administrație și apoi „Plăți cu autentificare”, sau direct butonul „Plăți fără autentificare” de pe prima pagina, apoi „CLIC AICI ->>> Platforma electronică de servicii a Orașului Pecica, CityOn”.

Aici se oferă doar posibilitatea contribuabilului să se poată informa despre ce obligații de plată are în orice moment și posibilitatea efectuării plății, identificându-se.

GHIȘEUL.RO

Utilizatorii persoane fizice care au cont creat pe platforma www.ghiseul.ro, pot face orice plăti care îi privesc în mod direct. Această platforma nu oferă utilizatorului persoana fizică doar posibilitatea efectuării de plați fără a consulta patrimoniul, dar are posibilitatea achitării obligațiilor fată de bugetul de Stat.

Mobilalkalmazás a helyi adók és illetékek kifizetésére

Pécska Város Polgármesteri Hivatala csatlakozik az ország azon kevés önkormányzatához, amelyek mobilalkalmazást kínálnak, megkönnyítve az intézmény és a polgárok közötti adatáramlatot, természetes és jogi személyek esetébe egyaránt.

Az önkormányzat lehetőséget nyújt a helyi adók és illetékek kifizetésére a Romania CityOn nevű applikáción keresztül. Az online közigazgatási alkalmazást felhasználói nagyon könnyű és gyors hozzáférést kapnak az őket érintő adatokról, úgy mint, a kifizetendő ősszegek, meglévő szerződések, egyéb modulok pedig fejlesztés alatt állnak.

Az alkalmazás letölthető a Google Play-ről és az App Store-ból is, a telefon operációs rendszerének megfelelően.

Az applikációhoz való belépéshez szükség van a polgármesteri hivatal holnapján létrehozott felhasználói fiókra, amelyet a főoldalon lévő Plăți cu autentificare” gombra kattintva, vagy az E-Administrație almenüre, a „CLICK AICI ->>> Platforma electronică de servicii a Orașului Pecica, CityOn” gombra).

A fiókra létrehozását követően, az alkalmazásban kiválasztjuk a megyét, a települést (UAT), majd az e-mail címmel bejelentkezünk.

Széleskörű szolgáltatások a weboldalon

A város weboldalát felkeresve, a Plăți cu autentificare” gombra kattintva, vagy az E-Administrație almenüre, majd a „CLICK AICI ->>> Platforma electronică de servicii a Orașului Pecica, CityOn” gombra), bővebb szolgáltatások is igénybe vehetőek, úgy mint részletek a fizetendő összegről, a korábbi átutalások, az adóköteles ingatlanok, épületek, földterületek, gépkocsik adatai, valamint a regisztrált felhasználóval kapcsolatos egyéb információk.

A „Plăți fără autentificare” gomb alatt az adófizető bármikor megtekintheti fizetési kötelezettségeit és lehetősége van a kifizetésre is, belépés után.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide