Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Plata impozitelor, online sau la casierie

Angajații Serviciului Impozite și Taxe și Executare Silită al Primăriei Orașului Pecica invită persoanele fizice și juridice din Pecica, Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi să achite taxele și impozitele locale restante şi dările către stat pe anul 2022.

Primăria Oraşului Pecica pune la dispoziție chiar două modalități de plată online: pe pagina de internet www.pecica.ro, la meniul Informaţii publice, submeniul Impozite şi taxe, pot fi găsite informaţii detaliate despre acestea.

Pentru cei care preferă metoda tradițională de plată, casieria Primăriei Orașului Pecica lucrează în zilele de marţi după program prelungit, între orele 8:00 – 18:30, iar în restul zilelor lucrătoare între orele 08:00 – 16:30.

Termenul de plată pentru cea de a doua tranșă a taxelor și impozitelor locale este 30 septembrie, după care se aplică penalități de întârziere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide