Primar

Primar
Petru Antal

Vremea

Pecica Vremea

Punct fix de recenzare la Pecica

Cetățenii care, din diferite motive, nu au efectuat autorecenzarea și nici nu au primit vizita recenzorului, sunt așteptați la punctul fix de recenzare.

Acesta funcționează, până în 17 iulie, la sediul Primăriei Orașului Pecica (în clădirea fostului Cazinou), zilnic, între orele 10 – 20, cei care se prezintă fiind ajutați de un recenzor să completeze chestionarul referitor la populație și locuințe.

Recensământul se organizează o dată la zece ani, persoanele care refuză furnizarea de date riscă o amendă cuprinsă între 1000 și 3000 lei.

Összeíró pont Pécskán

Várják a városban kialakított összeíró pontnál azokat a polgárokat akik, különböző okokból kifolyólag, nem töltötték ki online a népszámlálási ívet és a számláló biztost sem fogadták eddig.

A pont a városháza keretében, az egykori kaszinó épületében működik, július 17-ig, naponta 10 – 20 óra között és egy számlálóbiztos segít a lakosságra és a lakásokra vonatkozó kérdőív kitöltésében.

A népszámlálást tíz évente szervezik meg, akik megtagadják a válaszadást, 1000 és 3000 lej közötti büntetést kaphatnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. mai multe detalii

Aceasta pagina web monitorizeaza utilizatorii pe acest website pentru a genera rapoarte de utilizare, de asemenea functionalitatile ca vremea sau harta sunt informatii preluate de pe alte servicii online gratuite care se folosesc de adresa dvs de retea pentru a putea transmite informatile necesare.

Inchide